Søjler ikon - Danmarks Statistik

Få overblik og hurtige tal fra vores statistikker

Ikon - emnesider Statistikemner
værktøj ikon - Danmarks Statistik

Dyk ned i og lav udtræk fra vores statistikbank

Ikon - Værktøj Statistikbanken
Faglige arrangementer

Bliv klogere på aktuelle faglige emner

Seneste nyt

Graf thumbnail - Klik for større udgave
Bruttoledigheden faldt fra august til september med 100. Dermed var der 133.100 fuldtidsledige i september. Ledighedsprocenten var uændret på 5,0 pct. af arbejdsstyrken.

Graf thumbnail - Klik for større udgave
Den sammensatte konjunkturindikator for bygge og anlæg er på minus 12 i oktober mod minus 11 i september. Beskæftigelsesforventningerne er neutrale, hvilket er et lille fald fra september.

Graf thumbnail - Klik for større udgave
Den sammensatte konjunkturindikator for industrien er faldet fra minus 9 i september til minus 16 i oktober og er langt fra sidste års og forårets opadgående tendens. Tallene er korrigeret for normale sæsonudsving.

Graf thumbnail - Klik for større udgave
Den sammensatte konjunkturindikator for serviceerhvervene er steget fra 5 i september til 9 i oktober. Hermed er konjunkturværdien på niveau med værdierne omkring årsskiftet og endda det højeste siden de skarpe dyk i 2011.

Graf thumbnail - Klik for større udgave
Den sammensatte konjunkturindikator for detailhandlen er stadig positiv, men er faldet fra 16 i september til 12 i oktober. Positive vurderinger af faktisk omsætning og især af forventet omsætning holder indikatoren oppe.

› Flere nyheder fra Danmarks Statistik
It-anvendelse i befolkningen 2014 - forside af publikation - Danmarks Statistik

Frygt for it-sikkerheden

38 pct. af danske internetbrugere har afholdt sig fra at afgive personlige oplysninger til sociale medier af frygt for manglende sikkerhed. Læs mere i "It-anvendelse i befolkningen 2014".
› Flere publikationer

Bag tallene

Det danske skattetryk falder. Danmarks Statistik.
Det danske skattetryk falder
› Læs artiklen