Landbrugsstatistik Bind 2, 1900-1965
Bind 2: Husdyrhold og animalsk produktion samt foderforbrug
Indhold:
A. Husdyrhold og animalsk produktion:
I. Samlet husdyrhold og samlet animalsk produktion
1. Samlet husdyrhold
2. Husdyrbestanden omregnet til storkreaturer
3. Samlet animalsk produktion
II. Heste
1. Hestebestanden
2. Eksport og import samt slagtninger af heste
3. Hestekød
III. Hornkvæg
1. Hornkvægbestanden
2. Eksport og import samt slagtninger af hornkvæg
3. Okse- og kalvekød
4. Mælk og mejeriprodukter
IV. Svin
1. Svinebestanden
2. Eksport og import samt slagtninger af svin
3. Svinekød og flæsk
4. Svinefedt
V. Fjerkræ
1. Fjerkræbestanden
2. Fjerkrækød
3. Æg
VI. Får og geder
1. Fåre- og gedebestanden
2. Fåre- og lammekød
VII. Eksport af konserves m.v.
1. Mælkekonserves
2. Kød- og flæskekonserves m.v.
3. Eksport af forskellige andre animalske produkter
B. Foderforbrug:
I. Samlet foderforbrug
II. Kraftfoderforbruget
1. Samlet kraftfoderforbrug
2. Korn til foder
3. Kornprodukter til foder
4. Oliekager til foder
5. Kødbenmel og fiskemel til foder
III. Grovfoderforbruget
1. Samlet grovfoderforbrug
2. Rodfrugter til foder
3. Fabriksaffald o. lign. til foder
IV. Mælk og mælkeprodukter til foder
C. Tillæg. Produktion og anvendelse af animalske salgsprodukter i driftsårene 1949/50-1965/66:
a. Mængdeindeks for produktionen af animalske salgsprodukter
b. Sødmælk
c. Skummet- og kærnemælk
d. Smør
e. Ost
f. Æg
g. Fjerkrækød
h. Okse- og kalvekød
i. Svinekød og flæsk
j. Hestekød
k. Fåre- og lammekød
Udgivet i serien Statistiske Undersøgelser Nr. 25
Kolofon
LandbrugsstatistikErhvervsliv
Udgivet: 31. december 1969 kl. 09:00
Kontaktinfo:
Informationsservice og Bibliotek
Telefon:
Landbrugsstatistik Bind 1, 1900-1965
Bind 1: Landbrugsareal og høstudbytte samt gødningsforbrug
Indhold:
Indledning.
A. Landbrugsareal og høstudbytte:
I. Samlet landbrugsareal og høstudbytte:
1. Samlet landbrugsareal; 2. Samlet høstudbytte.
II. Korn og bælgsæd:
1. korn og bælgsæd i alt
2. Hvede
3. Rug
4. Byg
5. Havre
6. Majs, milo m.v.
7. Blandsæd
8. Bælgsæd
III. Rodfrugter:
1. Rodfrugter i alt
2. Kartofler
3. Kålroer
4. Turnips
5. Runkelroer
6. Fodersukkerroer
7. Sukkerroer til foder
8. Sukkerroer til fabrik
9. Gulerødder.
IV. Græs og grønfoder:
1. Græs og grønfoder i alt
2. Græs og grønfoder til hø og til ensilering m.v.
V. Andre landbrugsarealer:
1. Frø og industriafgrøder m.v. i alt
2. Frø til udsæd
3. Industriplanter m.v.
4. Brak og læggeplads til tørv.
B. Gødningsforbrug
a. Produktion, import og eksport af handelsgødning
b. Samlet gødningsforbrug
c. Handelsgødningsforbrug fordelt på landsdele
d. Gødningsforbrugets indhold af P, K og N og af plantenæringsstofferne P2O5K2O og N.
Udgivet i serien Statistiske Undersøgelser Nr. 22
Kolofon
LandbrugsstatistikErhvervsliv
Udgivet: 31. december 1968 kl. 09:00
Kontaktinfo:
Informationsservice og Bibliotek
Telefon: